Velkommen til T og A

Tur- og arrangementsudvalget

Aktivitetsudvalget står for at arrangere sociale arrangementer som fællesture, ”Gourmentmad på strand”, ”Sejlads for sjov”, Afriggerfest, Vinterforedrag eller andre aktiviteter, som udvalget finder interessante.

Ideer fra medlemmerne modtages gerne !!

Fællesture

Klubbens medlemmer aftaler fra tid til anden at gennemføre fællesture. Se kalenderen

På "skippermødet" inden afsejling fra Rønbjerg, aftaler deltagerne hvilken havn, der sejles til, ud fra vejr og vind(retning).

Herefter sejles der ”i mere-eller-mindre samlet flok”. Hvis man ikke kan komme til Skippermødet, kan man læse på klubhusets dør, hvilken havn der sejles til, og så komme i eget tempo.

Dagen afsluttes med hygge og fælles grill i gæstehavnen.

Næste dag spises måske fælles morgenmad, og man aftaler, hvad der videre sker.

Afriggerfest

Klubben afholder Afriggerfest lørdag aften, efter sidste bådoptagning.

Somregel er der stor buffet, hvor man hver især medbringer en ret.

Der tales meget om sæsonens sjove/sære/store hændelser, og måske skal kapsejladspokalen også uddeles.

Gourmentmad på stranden. Efter forårets sidste kapsejlads arrangeres 'en anderledes spisning' for alle medlemmer med familie.

Anette Næslund 30745216

Jens Mogensen 29418499

Jette Mogensen 61700627

Ole Jensen 29266341

Følg med, og tilmeld dig, til ture og arragementer i Kalenderen !!